Voorkom afleidingen bij het rijden van de auto

Auto -rijden vereist veel concentratie en aandacht. Afleidingen zoals telefoontjes, eten en tv kijken kunnen gevaarlijk zijn. Onlatige bestuurders veroorzaken een derde van alle verkeerscrashes. Het nemen van stappen om afleiding te voorkomen, kan uw kansen om in een crash te zijn verlagen.

Het beste om te doen is leren om je hele zintuigen te gebruiken. Je ogen, oren en handen zijn allemaal belangrijk als je achter het stuur bent. Het is vooral belangrijk om naar de signalen van je lichaam te luisteren. Dit betekent nota nemen van je eigen lichaamstaal en aandacht besteden aan de geluiden om je heenĀ auto theorie behalen door goede voorbereiding.

Het is ook een goed idee om de veiligheidsfuncties van uw auto te gebruiken. Meer informatie over de transmissie, remmen en veiligheidssystemen. Gebruik Turn -indicatoren om andere stuurprogramma’s te signaleren. U moet zich ook bewust zijn van de waarschuwingssignalen op de weg.

Je moet er rekening mee houden dat het illegaal is om te rijden met snelheden die hoger zijn dan de snelheidslimiet. Begin langzaam en verhoog geleidelijk uw snelheid. Het gebruik van een hoogwaardige radio kan u helpen gefocust te blijven op de weg.

Je kunt je nerveus of angstig voelen wanneer je voor het eerst begint te rijden. Maar vergeet niet dat uw instructeur zeer opgeleid is en er zal zijn om u te helpen. Wees klaar om vragen te stellen.

U wilt in uw rijstrook blijven, met een snelheid die veilig voor u is. Het is niet ongewoon voor de eerste keer om nerveus te worden, maar hoe meer je oefent, hoe beter je wordt. Houd er rekening mee dat u snelwegen en drukke kruispunten moet vermijden totdat u zich comfortabel voelt achter het stuur.