Visa kaart is wereldwijd geaccepteerd

Geothermische startup Quaise zegt dat haar werk de potentie heeft om ‘onze beschaving voor millennia te versterken’ – $ 6 miljoen opbrengt van Vinod Khosla, The Engine en Collaborative Fund

Je hebt waarschijnlijk video’s gezien van zeedieren verstrikt in plastic of schildpadden met magen vol microplastics. Het is een angstaanjagend gezicht om te zien. Maar waar het eigenlijk op neerkomt, is hoe u kunt helpen de naar schatting 1 miljoen zeeleven die elk jaar door plastic afval in de oceaan worden gedood, te stoppen. In de nieuwe aankondiging van vandaag wil de in San Francisco gevestigde startup Unifimoney de oceaanvervuiling aanpakken. Oh, en het bedrijf wil het ook voor jou gemakkelijk maken om mee te doen. Direct een visa card aanvragen kan gelukkig ook.

 

Hoe de nieuwe Unifimoney-kaart het milieu helpt

Bijgevolg zal de nieuwe kaart van Unifimoney gebruikmaken van teruggewonnen plastic in de oceaan om de kern van creditcards en betaalkaarten te produceren. De kaart, die het bedrijf ‘Second Wave’ noemt, wordt geproduceerd door CPI Card Group. Volgens schattingen van CPI “kan voor elke 1 miljoen gemaakte Second Wave-betaalkaarten meer dan een ton plastic worden afgeleid van de oceanen, waterwegen en kustlijnen van de wereld.”

Omdat de betalingssector jaarlijks meer dan 6,4 miljard kaarten maakt, kan Second Wave de kaartindustrie twee keer nadenken over duurzaamheid.

Elke keer dat een klant de kaart gebruikt, zal Unifimoney bijdragen aan The Ocean Foundation, een 501 (c) (3) non-profitorganisatie die zich inzet voor het terugdraaien van de vernietiging van oceaanomgevingen, met de nadruk op oceaangeletterdheid en het behoud van habitats.

Bovendien is de kaart EMV®-compatibel (Europay, Mastercard en Visa) en geschikt voor dubbele interface. UMB Bank geeft de kaart uit en Unifimoney lanceert deze zomer de kaarten.

 

Waarom een Mastercard aanvragen zo eenvoudig is

Terwijl veel non-profitorganisaties de vervuiling van de oceaan aanpakken, onderscheidde The Ocean Foundation Unifimoney als de ideale partner.

“Een deel van de reden waarom we The Ocean Foundation hebben opgericht, is dat je geen zeebioloog bent. Je bent geen mariene chemicus. Je bent geen fysieke oceanograaf … geen expert in de interactie van visserij en dorpen in Indonesië. Maar u geeft om de oceaan en u wilt iemand die deze projecten zal onderzoeken, die de wetenschap zal onderzoeken, die de sociale wetenschap zal onderzoeken, die de politiek en het risico zal beoordelen, ‘zegt voorzitter Mark Spalding van de Ocean Foundation. Eenvoudig mastercard aanvragen via elk manier.

Creditcard zorgen voor een beter mileu

Dus na een ontmoeting met Spalding, ‘werd het meteen duidelijk dat The Ocean Foundation de organisatie was om mee samen te werken’, zegt Unifimoney in een Medium-artikel dat vandaag is geplaatst.

E-Waste wordt een duurzaamheidsramp. En investeerders hebben kennis genomen.

Bovendien lijken de statistieken die de vraag naar de kaart meten veelbelovend.

Volgens een CPI Card Group Consumer Insights Study, uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau:

“96% van de ondervraagden zei bezorgd te zijn over de hoeveelheid plastic afval die in de oceaan terechtkomt.”

“83% hield van het idee van een kaart gemaakt van plastic die anders in de oceanen terecht zou zijn gekomen.”

“58% zei dat ze van financiële instelling zouden veranderen (als ze dezelfde diensten en voordelen zouden bieden) om de milieuvriendelijkere kaart te verkrijgen.”

Het duurzame concept van de kaart kan ook een beroep doen op Generation Z, die elk jaar $ 44 miljard aan koopkracht beheert en $ 600 miljard meer beïnvloedt.