Online datingtips zodat je geen tijd meer hoeft te verspillen

Het gebruik van de juiste zoekwoorden is van het grootste belang voor het behalen van succes met online dating – vrouwen die het favoriete trefwoord van mannen gebruikten, kregen meer dan 35% meer communicatieverzoeken dan vrouwen die dat niet deden.

Dus wat zijn die topzoekwoorden? Voor mannen is het ambitieus, hardwerkend en gepassioneerd. Voor vrouwen is het fysiek fit, ambitieus en hardwerkend.

‘Je denkt aan de headspace, de psychologie van wat een man zoekt’, zegt Gordon. ‘Ze willen een vrouw die haar in feite samen laat optreden. Ze heeft haar doelen, ambitie, haar drive. Maar ze heeft ook hart. ‘

En wat niet te zeggen

Mannen houden meestal niet van vrouwen die zichzelf omschrijven als spiritueel, respectvol en betrouwbaar. Voor vrouwen zijn het de stille, doordachte en spontane beschrijvingen.

‘Aan wie denk ik als ik denk aan spiritueel, respectvol en betrouwbaar? Ik denk aan mijn moeder ‘, zegt Gordon. ‘En ze willen niet met hun moeder uitgaan.’

Hetzelfde geldt voor vrouwen, waarbij stille mannen over het algemeen als introvert worden ervaren.

‘In onze westerse cultuur verafgoden we extraverte mensen. We verafgoden mensen die extravert zijn, ‘zegt ze. ‘We kijken bijna neer op introverte mensen. En dat bleek uit deze studie. ‘

Op zoek naar goede datingsites? Milf dating bijvoorbeeld is ideaal voor oudere vrouwen. U kunt hier de beste dating sites vinden.

 

Wees authentiek

Het kan verleidelijk zijn om onze profielen te verfraaien met de belangrijkste zoekwoorden, maar Gordon waarschuwt daartegen.

‘De sleutel is niet om het systeem te manipuleren’, zegt ze. Je moet authentiek zijn en ook aan je potentiĆ«le partners bewijzen dat je dat bent. ‘Al uw berichten, woorden en afbeeldingen moeten congruent zijn’, zegt ze.

Als je jezelf fysiek fit noemt, moet je foto’s van jezelf bij het wandelen toevoegen. Als je jezelf als gepassioneerd omschrijft, neem dan afbeeldingen van jezelf op die zich overgeven aan je passies.