Gezondheidsproducten vergelijken op 10beste.com

Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid vezels in uw dieet te krijgen om gezond te blijven, en er zijn enkele eenvoudige manieren om dit te doen. Fareway-diëtist Whitney Hemmer deelt die details.

Het bereiken van de aanbevolen 25 tot 30 gram dagelijkse vezels moet voorop staan ​​in ieders gedachten. Hoewel vezels doorgaans worden geassocieerd met een gezonde spijsvertering (ahem, regelmaat), biedt het in feite een hele reeks gezondheidsvoordelen. Vezel helpt bij gewichtsbeheersing, bloedsuikerregulatie, gezond cholesterol en het kan zelfs het risico op darmkanker helpen verminderen. 10beste.com kun je de gezonde spullen vinden.

Product reviews vergelijken

Probeer deze vijf eenvoudige manieren om meer vezels aan je dag toe te voegen:

Bestrooi met chiazaden: eet geen voedsel door de kleine afmetingen van chiazaden – ze hebben een gezonde stoot. Eén portie (ongeveer 2 eetlepels) levert zelfs 11 gram vezels op, bijna de helft van uw dagelijkse behoeften! Chia-zaden zijn vrijwel smaakloos en hoeven niet te worden gekookt of gemalen, wat betekent dat je ze op alles kunt strooien, van yoghurt tot groenten. Koffiebonen kopen kan goedkoop vinden.

Bonen toevoegen: Bonen bevatten veel vezels en zijn mild van smaak, dus je kunt ze aan bijna elk gerecht toevoegen om vezels en plantaardig eiwit te stimuleren. Weet u niet zeker welke bonen u moet proberen? Ga naar pagina 18 voor meer informatie over de gezondheidsvoordelen van bonen!

De beste gezondheidsproducten vind je op 10beste.com

Eet de hele groente of fruit: de eetbare schil van groenten en fruit bevat vezels en antioxidanten, dus denk goed na voordat je gaat schillen. Hoewel niet alle schillen eetbaar zijn, kunnen de schillen van appels, komkommers, aardappelen, kiwi’s en peren (om er maar een paar te noemen) allemaal veilig worden genoten voor meer voedingsstoffen en minder voedselverspilling.

 

Kies volle granen: volkorenbrood, pasta en ontbijtgranen bevatten de vezelrijke zemelen die de meeste geraffineerde koolhydraten missen. Controleer altijd de ingrediënten om er zeker van te zijn dat je volkoren goedheid krijgt. Het belangrijkste ingrediënt van een product moet onder het paneel met voedingsfeiten ‘heel’ of ‘100%’ zeggen.

 

Voeg groenten toe: Gehakte, gepureerde, spiraalvormige of gebakken groenten kunnen bijna overal worden verborgen om vezels te stimuleren – uit het zicht, maar niet uit je spijsverteringssysteem. Probeer bloemkool te pureren om toe te voegen aan aardappelen, bak fijngehakte champignons voor taco’s of spiraalvormige courgette om te mengen met pasta.