Checklist van alles wat u mogelijk in uw auto moet bewaren

 

Het opbergen van items in uw auto is een delicate balans: u wilt waarschijnlijk niet al het mogelijke daarin bewaren en alle bagageruimte (of beenruimte of passagiersstoelen …) innemen, maar u wilt ook niet SOL in zijn in geval van nood. Dus wat is eigenlijk belangrijk om in je auto te bewaren?

Artikelen voor veiligheid in de auto

We hebben een paar lijsten samengesteld voor elk scenario waarin u zich bevindt, van noodsituaties tot roadtrips tot het beschermen van uw nieuwe tienerchauffeur, we hebben het allemaal.

Onze lijst met wat u in uw auto moet bewaren voor veiligheids- en overlevingsdoeleinden, is het langst omdat het natuurlijk het belangrijkste is. Het is waarschijnlijk niet super realistisch zijn voor de meerderheid van de bestuurders te vrezen krijgen gestrand in een afgelegen gebied of te maken hebben met een kapotte auto zelf, maar deze scenario’s gebeuren. Hoe voorzichtig je ook rijdt, we hebben elk jaar een kans van één op drie om een probleem langs de weg te ervaren, zoals een lekke band of een lege auto-accu. En als u het type chauffeur bent dat ervoor wil zorgen dat u zo goed mogelijk voorbereid bent op elke situatie, dan staan wij voor u klaar. Overweeg de volgende essentiële benodigdheden in te pakken:

Auto benodigdheden die van pas kunnen komen

Mobiele telefoon en oplader

Startkabels

Fakkels of reflecterende driehoeken

Warme deken

Hondenrek auto

Drinkwater

Zaklamp

Stuurslot

EHBO doos

Gereedschapsset (met tenminste een sleutel, hamer en tang)

Mes

Bandenspanningsmeter

Veiligheidshamer met gordelsnijder

Duct tape en elektrische tape (zodat u kleine lekken tijdelijk kunt verhelpen)

Kleine flesjes motorolie, sproeivloeistof en antivries

Radio op batterijen (of een opwindmechanisme)

Touw of ketting om te slepen

Bandenreparatieset